MID-LASER Medicinskt laser från Irradia

MID-LASER medicinskt laser från Irradia, är ett av de mest flexibla och professionella lasersystemen som finns på marknaden.

Mid laser är vår klinikmodell och består av en basenhet som drivs både på nät men har även av ett inbyggt litiumjon-batteri vilket gör att den kan användas helt fristående, men är i första hand avsedd att vara inkopplad till ett eluttag. Basenheten har en modern utformning och väger endast 1330 gram vilket gör den lätt att bära med sig

Till basenheten kopplar du sedan handenheter som kallas för prober. Här kan du helt anpassa systemet efter dina behov.

  • Vår laserprob 904nm är en superpulsad multiprob. Den går ca 6 cm ner i vävnaden. Den arbetar med ett osynligt infrarött ljus. Lämpar sig därför vid behandling av problem i rörelseapparaten såsom muskelproblem, senproblematik, och ledproblem vilket har visat sig i många positiva dubbelblinda studier. Den finns både som prob med 12 ljusdioder vilket gör att ett stort område kan behandlas snabbt. Den finns också som prob med 4:a ljusdioder för lite finare områden.
  • Laserproben 808nm arbetar med powerpulsat ljus. Den har ett inträngningsdjup på 2–3 cm. Finns både som singelprob och som multiprob med 3 ljusdioder för att täcka ett större område. Denna prob används framför allt vid problem på djupare liggande senor, problem i hud och slemhinnor, muskulatur, mindre leder.
  • Laserproben 635nm Denna laser har ett intensivt synligt rött ljus och används främst till ytliga problem. Arbetar från hudkontakt till ca 2 cm ner i vävnaden, den lämpar sig för behandling av kroniska sår, venösa bensår, acne, eksem, herpes. Denna prob finns både som singelprob till en multiprob med 4:a ljusdioder.

Mycket bra klinikmodell, men även om du som är privat person och har kroniska problem inom flera områden och behöver behandla dig själv dagligen kan ja rekommendera denna modell. Den kan också lätt att bära med sig i en bekväm väska.

Kontakta mig gärna för mer information på info@medicinsktlaserfroum.se