Köp din egen laser

Är du intresserad av att arbeta med medicinsk laser på din klinik?

Eller är du en privatperson som lider av kroniska besvär och önskar en medicinsk laser för hemmabruk?

Jag säljer Irradias lasrar, de är svensktillverkade i Stockholm. De är godkända och CE märkta.

Irradias medicinska lasrar är professionella instrument, framtagna för att leverera optimala resultat vid behandling. De är designade för att vara användarvänliga, säkra och enkla att journalföra. Jag har själv arbetat med Irradias lasrar i över 20 år på min klinik och är mycket nöjd med mitt val. Det är också viktigt att kunna erbjuda snabb service om det skulle behövas.

Behandlingsbeskrivning

Med Irradias lasrar utförs behandlingen genom en punkt-för-punkt-appliceringsmetod på och omkring ett smärtområde eller skada. En signal informerar när tillräcklig mängd laserenergi tillförts och det är dags att byta appliceringspunkt.

 

MLaser closeupp
4R6A9862 kna╠e fril

Design och journalföring

Lasern och aperturen (ljusöppningen) är designad för att maximera både ljusets genomträngning i vävnaden och den praktiska behandlingen.

Lasrarnas strålar är divergenta vilket gör dem säkrare, och lättare att behandla sår med. LCD-displayen visar vilken typ av laser som använts, tid, dos och andra parametrar, vilket gör journalföringen enkel att hantera för användaren.

Irradias medicinska lasrar finns i tre varianter:

MID-LASER är ett större system som består av en bordsenhet till vilken olika laserhandstycken kopplas och används. Anpassad för verksamhet i en klinik, men även lätt att transportera.

MID-LITE är en liten, effektiv, batteridriven och handhållen laser. Den är också enkel att transportera och ta med sig.

MIDCARE är en Home Care laser där patienter behandlar sig själva.

Laserljuset startar när lasern sätts i kontakt med huden

Vi kan erbjuda flera bra finansieringar eller leasinglösningar. Kontakta mig gärna så kan vi diskutera vad som kan bli bäst för just dig.

Kristina Schöldström

info@medicinsktlaserforum.se

Tel: 0733 096060