Grundutbildning medicinsk laser Skellefteå 20-21 april 2024

Det är med glädje som vi kan presentera denna mycket uppskattade grundutbildning i Medicinsk laserbehandling.

Sjuksköterskan och vårdläraren Kristina Schöldström har skapat och utvecklat kursen utifrån sin breda kliniska erfarenhet för att tillfredsställa det behov av grundutbild- ning som många terapeuter känner. Efter utbildningshelgen brukar kursdeltagarna vittna om att de har fått en grundtrygghet för laser och medicinsk laserterapi. Kursen är därför lämplig för dig som precis har köpt eller leasat en laser från Irradia men också för dig som funderar och står i begrepp att investera.

Målet med utbildningen är att få igång dig till att bli en ännu tryggare och skickligare laserterapeut där du effektivt behandlar smärta och inflammation samt regenera- tion. Du kommer både att få ge och ta emot laserbehandling. Vi kommer att fördjupa oss i behandling av rörelseappara- ten där behandling av tendinopatier, artros, nack- och ländryggssmärta kommer att tas upp. Men även hudproblem, svullnader och ödem kommer vi att gå igenom.

Under helgen kommer du att märka hur Kristinas 20-åriga erfarenhet av laser inspirerar och hur hennes pedagogiska förmåga som vårdlärare lyser som en röd tråd genom hela helgen. Detta gör ämnet Medicinsk laser riktigt roligt och ännu mer spännande.

Efter kursen kommer du att ha fått aptit på att behandla dina klienter med medicinsk laser. Därför går det bra att anmäla intresse att låna ett medicinskt lasersystem efter utbildningens slut så att du kan utvärdera en laser på din klinik.

Föreläsare:

Kristina Schöldström, Leg sjuksköterska, vårdlärare, zonterapeut, massageterapeut & lymfterapeut. 20 års laservana i klinikmiljö. Kristina driver också nätverket www.medicinsktlaserforum.se

Kursansvarig:

Anders Haglund: certifierad och diplomerad laserterapeut, ca 16 års laservana och specialist på att kombinera Irradias olika lasertyper. För mer information, skriv till Kristina Schöldström på info@medicinsklaserforum.se eller kontakta Anders Haglund på telefon: 070-10 888 86 eller via email: anders.haglund@irradia.se

Datum & tid: lör -sön 20-21 april kl. 9:00 till 17:00

Plats:

Scandic Skellefteå
Kanalgatan 75
931 78 Skellefteå.
0910-752 400

Anmälan:

Anmälan till kurser@irradia.se eller via Irradias hemsida. Begränsat antal platser. Irradia behöver få din anmälan senast en vecka före kursstart.

Lånelaser:

Begränsat antal lånelasrar. Anmäl intresse innan kurs för möjlighet att låna en laser. Vid lån av laser ingår alltid kostnadsfri support
via mail och tel av Irradias personal.

Kursavgift:

5 500 kr. Fika och lunch ingår.

Extra möjlighet:

Efter utbildningen finns det möjlighet att avlägga diplomeringsexamen till Diplomerad laserterapeut. Diplomeringen går genom Kristinas utbildningsföretag och kostar 1 000 kr. Provet kan göras på söndagen i anslutning till utbildningens slut. 

Samtliga priser är inklusive moms.

Samtliga av våra kurser hittar du på www.irradia.se/kurser
Se filmer på www.irradia.se/filmer
Följ Irradia på instagram: @Irradialaser

 

Dela gärna vidare.

Facebook
LinkedIn
Threads
X
WhatsApp
Email