Grundutbildning Medicinsk Laser Karlstad 28 - 29 sep 2024

Det är med glädje som vi kan presentera denna mycket uppskattade grundutbildning i Medicinsk laserbehandling.

Sjuksköterskan och vårdläraren Kristina Schöldström har skapat och utvecklat kursen utifrån sin breda kliniska erfarenhet för att tillfredsställa det behov av grundutbildning som många terapeuter känner.

Efter utbildningshelgen brukar kursdeltagarna vittna om att de har fått en grundtrygghet
för laser och medicinsk laserterapi. Kursen är därför lämplig för dig som precis har köpt eller leasat en laser från Irradia men också för dig som funderar och står i begrepp att investera.

Målet med utbildningen är att få igång dig
till att bli en ännu tryggare och skickligare laserterapeut där du effektivt behandlar smärta och inflammation samt regeneration. Du kommer både att få ge och ta emot laserbehandling. Vi kommer att fördjupa oss i behandling av rörelseapparaten där behandling av tendinopatier, artros, nack- och ländryggssmärta kommer att tas upp. Men även hudproblem, svullnader och ödem kommer vi att gå igenom.

Under helgen kommer du att märka hur Kristinas 20-åriga erfarenhet av laser inspirerar och hur hennes pedagogiska förmåga som vårdlärare lyser som en röd tråd genom hela helgen. Detta gör ämnet Medicinsk laser riktigt roligt och ännu mer spännande.

Efter kursen kommer du att ha fått aptit på att behandla dina klienter med medicinsk laser. Därför går det bra att anmäla intresse att låna ett medicinskt lasersystem efter utbildningens slut så att du kan utvärdera en laser på din klinik.

Föreläsare:

Kristina Schöldström, Leg sjuksköterska, vårdlärare, zonterapeut, massageterapeut & lymfterapeut. 20 års laservana i klinikmiljö. Kristina driver också nätverket www.medicinsktlaserforum.se

Kursansvarig:

Anders Haglund är certifierad och diplomerad laserterapeut med erfarenhet av laserteknik sedan 2006. Han är specialist på att kombinera olika lasertyper från Irradia.
För mer information kontakta Kristina Schöldström på info@medicinsktlaserforum.se eller

kontakta Anders Haglund på telefon: 070-10 888 86 email: anders.haglund@irradia.se

Datum & tid: lör-sön 28-29 sep kl. 9:00 till 17:00

Plats: Kurslokal meddelas senare.

Anmälan: Anmälan till kurser@irradia.se eller
via Irradias hemsida. Max antal deltagare 16.
Irradia förbehåller sig rätten att ställa in vid för litet antal deltagare. Irradia behöver få din anmälan senast en vecka före kursstart.

Lånelaser: Begränsat antal lånelasrar.
Anmäl intresse innan kurs för möjlighet att låna en laser. Vid lån av laser ingår alltid kostnadsfri support via mail och tel av Irradias personal.

Kursavgift: 5 500 kr. Fika och lunch ingår.

Extra möjlighet: Efter utbildningen finns det
möjlighet att avlägga diplomeringsexamen till Diplomerad laserterapeut. Diplomeringen går genom Kristinas utbildningsföretag och kostar 1 000 kr. Provet kan göras på söndagen i anslutning till utbildningens slut. Samtliga priser är inklusive moms.

Dela gärna!

Facebook
LinkedIn
Threads
X
WhatsApp
Email